MAGYAR




Köszönjük, hogy megnézted az „Itt vagyunk” videó második verzióját.

Ismeretlen forrás készítette ezt a videót. Úgy döntöttem, hogy közzéteszem, hogy így támogassam a videó üzenetét.

Amit a videó forrása közöl:

Ha szeretnéd a nevedet hozzáadni a videó végéhez, akkor kattints IDE, hogy elküldhesd az adataidat.

Míg az érdem elsősorban a személyeket illeti, három kategória található a weboldalak, szervezetek és a YouTube nevek számára.

A videó gyakran kerül frissítésre az elkövetkező négy hónapban, mindig amikor van 200 új név vagy kéthetente, attól függően, melyik lesz hamarabb.

Itt a lehetőség, hogy megismertesd magad és másokat, akik hozzájárulnak a bolygószintű ébredéshez.

Ha szeretnéd, hogy a neved átkerüljön egy másik kategóriába vagy hogy töröljük, kérjük, jelezd a wah@tutanota.com. email címre. Írd a "change” szót a levél tárgyába.

Szükségünk van arra, hogy minél több kultúra képviseltesse magát, mivel ez az egész világra kiterjedő jelenség, ezért kérjük, bővítsd ki a listát, hogy a világ összes népe szerepeljen rajta. Ha van javaslatod további kategóriákra, kérjük, hogy azt is küldd el nekünk.

Gondolhatsz úgy a személyes érdemeidre, mint egyfajta módra, mellyel elismered a felébredett közösség energiáit, áldozathozatalát és a magatokra és egymásra gyakorolt hatásokat. Ez egy módja annak, hogy elismeritek és tiszteletben tartjátok a küldetéseteket és szolidaritást és reményt találtok abban, hogy mennyien dolgoztok azon, hogy most felszabadítsátok a Földet.

Miközben egyértelmű, hogy miért jelenik meg olyan sok név a videóban, egy adott név megjelentetésének kritériumát gyakran csak a megjelentetést kérő ismeri. A felébredett közösség hatalmas méretű és terjedelmű, és amikor a nevek ebben a formában kerülnek megjelentetésre, ez inspirálóan hat ... és világossá válik, miért nem lehet megállítani a fejlődéseteket.

Ha úgy gondolod, hogy egy bizonyos névnek nem kellene a listán szerepelnie, emlékezz arra, hogy a videó egyik fő célja, hogy ösztönözzön minket arra, hogy "legyőzzük különbségeinket az együttműködés érdekében.”Teljes bizonyossággal elmondhatjuk, hogy a Sötétek elsődleges eszköze az „oszd meg és uralkodj”. A módszer, ahogy ezt véghezviszik, ravasz és rendkívül kifinomult és gyakran mind fizikai, mind spirituális technológiákat is magában foglal. Ebben a környezetben, a tisztánlátás sokkal előnyösebb, mint az ítélkezés. Amikor a Fény a lényeg, minden kitisztul. Addig is a legfontosabb választás, amit teszel, az lehet, hogy foglalkozz a saját frekvenciáddal és vidd véghez a küldetésed.

Ébren lenni ... mit is jelent ez? Tudatosság a rövid válasz. De mi is ez? Röviden összefoglalható egy másik szóval: tudatában lenni valaminek. Ezt követi az együttérzés: ahogy tudatossá válunk, felébredünk a minket körülvevő szenvedésre. Fájdalmas lehet ez az utazás, így nem mindenki vállalja be és csak nagyon kevesen vannak, akik szívesen járják végig. Motivációként szolgál, hogy megjelentetjük a neveket a videón: akár emlékeztek, akár nem, ti vagytok azok a lelkek, akik felnyújtották a kezüket, amikor önkénteseket kerestek. Megtiszteltetés számunkra, hogy ily módon fejezzük ki nektek elismerésünket.

Sok név fog felkerülni a listára egy adott területen való munkája vagy tudása miatt: reméljük, hogy a videó szolgálni fogja azt is, hogy a figyelem kiterjedjen ezekre a szakterületekre is.

Azt remélem, hogy a felébredt közösség támogatja a közös célunkat.

Zene: Heinali: "The Sun Will Rise Yet We Won't Be Here" 
https://itunes.apple.com/us/album/sun-will-rise-yet-we-wont/id922431962
https://heinali.bandcamp.com/track/the-sun-will-rise-yet-we-wont-be-here
https://www.facebook.com/heinali
Zene: Simon Wilkerson: "Heart Of The Sun" Music by Simon Wilkerson: "New World Dawn" http://www.thebluemask.com/music/royalty-free-music/

Az első videóban 235 név volt. 
A második videóban 694 név volt. 
A harmadikban 1290 név van.
 8losmt3zs9tbzxf8mx6becyl..(261)..tag8vil­pqlbh