NEDERLANDS

ET boodschap: "Wij Zijn Hier!" ......... nieuwste versie: WAH3
Bedankt voor het kijken naar de video "Wij Zijn Hier!", versie WAH3.  
Deze video is gecreëerd door een anonieme bron. Ik koos ervoor om deze video te maken ter ondersteuning van de boodschap. Zoals al is gemeld in de video: 
 Als je je naam graag toegevoegd wilt hebben aan het einde van de video, klikken HIER (Gegevens verzenden via e-mail)  

Terwijl de dankbetuigingen in eerste instantie aan personen zijn gericht, zijn er drie categorieën voor websites, organisaties en You Tube namen. 

Deze video zal telkens ge-update worden in de komende vier maanden, telkens als er 400 nieuwe namen zijn of anders elke 14 dagen, aan de hand van wat er het eerste komt.
Dit is je kant om jezelf te (h)erkennen en ook anderen voor het bijdragen aan het planetaire ontwaken. 
Als je je naam naar een andere categorie wilt verplaatsen of zelfs verdwijderen, geeft dat dan aan in een email aan: wah@tutanota.com en zet ‘Change’ in de onderwerp regel. 
We hebben een bredere vertegenwoordiging nodig als het om culturen gaat, omdat dit een wereldwijd fenomeen is. Breidt deze lijst daarom uit zodat er mensen uit de hele wereld op komen te staan. 
Ook als je suggesties hebt voor aanvullende categorieën, stuur deze dan per mail toe. Je kunt denken aan deze persoonlijke dankbetuigingen als een manier om de energieën te (h)erkennen voor de ontwakende samenleving, de offers en de impact voor jezelf en ieder ander. 
Het is een manier om je missie te erkennen en deze te eren, en solidariteit en hoop te vinden in het ontdekken hoeveel mensen er aan het werk te zijn om de aarde te bevrijden. Terwijl het meestal wel duidelijk is waarom bepaalde namen op de video staan, is het veelal alleen bekend bij degenen die iemand heeft toegevoegd. 
Het ontwaakte deel van de samenleving is zeer uitgebreid, zowel in aantal als in draagvlak. En wanneer deze groep gepubliceerd wordt in deze vorm, werkt dat inspirerend… en het wordt duidelijk waarom het onmogelijk is om jouw ontwikkeling tegen te houden/te stoppen.
Als je meent dat een bepaalde naam niet zou moeten voorkomen op deze lijst, onthoud dan dit: het grootste doel van deze video is om ons aan te moedigen om onze verschillen te overbruggen. We kunnen met zekerheid stellen dat het belangrijkste middel dat de duisternis hanteert ‘verdeel en heers’ is. Hun methoden daartoe zijn zo sluw en extreem geraffineerd, en daarbij is vaak technologie betrokken. In dit milieu is onderscheidingsvermogen een gunstiger instrument dan het oordeel. Wanneer alles aan het licht komt zal dat ook allemaal duidelijk worden. 
Ondertussen is de belangrijkste keuze die je kunt maken is je op je eigen frequentie te concentreren en je eigen missie te vervolmaken. Wakker zijn, wat houdt dat in? Bewustzijn, is het korte antwoord. Maar wat is dat? Dat kan teruggebracht worden naar een ander woord: Gewaar zijn: zodra we gewaar zijn, worden we wakker. Compassie komt vrij snel achter gewaar zijn aan: als we gewaar zijn, worden we wakker voor het lijden om ons heen. Dat kan een zeer pijnlijke tocht zijn dus daarom wordt deze niet door iedereen ondernomen; slechts een paar, en welbewust. Dit is de motivatie om deze namen als dankbetuiging aan de video toe te voegen; of je het je nu herinnert of niet; jullie zijn de zielen die hun hand hebben opgestokken toen de oproep voor vrijwilligers werd gedaan. We zijn vereerd om jullie op deze manier te (h)erkennen. 
Veel namen zullen nog hun weg gaan vinden naar deze lijst vanwege hun werk in een specifiek kennisdomein; we hopen dat deze dankbetuigingen ook zullen dienen om jouw bewustzijn uit te breiden in deze domeinen. Dank voor het kijken naar ‘Wij zijn hier’. Mijn hoop is dat het de ontwaakte community tot steun zal zijn in ons gezamenlijke doel. Thank you for watching "We Are Here". My hope is that it supports the awakened community in our common purpose. 

 Music by Heinali: "The Sun Will Rise Yet We Won't Be Here" 
https://itunes.apple.com/us/album/sun-will-rise-yet-we-wont/id922431962
https://heinali.bandcamp.com/track/the-sun-will-rise-yet-we-wont-be-here
https://www.facebook.com/heinali
 Music by Simon Wilkerson: "Heart Of The Sun" Music by Simon Wilkerson: "New World Dawn" http://www.thebluemask.com/music/royalty-free-music/

WAH1 versie: 235 namen. 
WAH2: 694 namen. 
WAH3 1290 namen.
 8losmt3zs9tbzxf8mx6becyl..(261)..tag8vil­pqlbh 
 Jan 1, 2016 1:01AM 

 Version WAH3